Onze Diensten

Onderhoud

Wij voeren diverse onderhoudswerkzaamheden uit voor onder andere particulieren, woningbouwcorporaties, Verenigingen van Eigenaren (VvE's), bedrijven en instellingen. Dit varieert van een kapot ruitje of een lekkage tot het vervangen van het hang- en sluitwerk. Ook schilderwerkzaam-heden komen regelmatig voor. Daarnaast verzorgen wij ook uw periodiek onderhoud, zodat er zo min mogelijk spoedreparaties nodig zijn. Wij doen wat nodig is op het juiste moment. Benieuwd naar hoe dat er voor u uitziet? Wij doen graag een voorstel voor uw onderhoudsplan op maat!

Renovatie

Bij bestaande bouw wordt veel minder aandacht geschonken aan duurzaamheid. We denken vaak aan tochtige oude huizen, die niet meer voldoen aan de eisen van vandaag en eigenlijk beter tegen de vlakte kunnen. Onterecht want het verbeteren van bestaande bouw is juist de meest duurzame en milieuvriendelijke manier van huisvesting. Duurzaam bouwen is daarmee geen exclusief voorrecht voor nieuwbouwwoningen. Heb je verbouwplannen en zou je tegelijkertijd graag je huis verduurzamen? Dan zijn er in 2020 een aantal subsidies die interessant voor je kunnen zijn. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies op maat.

Inspecties en keuringen

Een bouwkundige keuring geeft u meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat en eventuele verborgen gebreken van de woning. Dit wordt vaak uitgevoerd voor de aankoop van een nieuwe woning (aankoopkeuring). wij zijn dé specialist voor bouwtechnische keuringen. De kosten voor een bouwtechnische keuring zijn afhankelijk van de grootte van uw nieuwe woning. Voor woningen voeren wij voor v.a. €250,00 inclusief btw een uitgebreide bouwtechnische keuring uit. Wilt u weten hoeveel het gaat kosten of u wilt meer informatie over onze dienstverlening, dan kunt u contact met ons nemen.

Constructie berekening en bouwkunidge tekeningen

Met een constructieberekening reken je uit of een bepaalde constructie in de praktijk toepasbaar is. Meestal gaat het dan om beton, staal, hout, of een combinatie. Van al deze materialen is bekend welke krachten ze onder verschillende omstandigheden kunnen verdragen. Behalve een prettig gevoel bij een verbouwing met de vraag of de constructie stevig genoeg is, kan zo een berekening ook een eis zijn van de gemeente voor het verlenen van een vergunning. Voordat er gebouwd of verbouwd wordt is het wenselijk dat er bouwtekeningen aanwezig zijn. zo kunt u bij ons uw wensen om laten zetten tot bouwtekeningen, de bouwer weet wat er dan gebouwd moet worden. Bouwtekeningen kunnen we op iedergewenste niveau uitvoeren hierbij is kunt u denken aan een schets / voorlopig ontwerp om uw ideen op papier te zetten. of een vergunningstekening om toestemming te krijgen van uw gemeente voor uw plannen. werktekeningen voor het uitvoeren van de bouw om uw project te realiseren.

Wilt u een prijsopgave? Neem contact met ons op